Interview Vincent met Vincent Everts

De bekende spreker (trendwatcher, gadgetfreak) Vincent Everts is een echte duizenpoot. Een recent / nieuw project van hem is LeafPlan (www.leafplan.nl) waarin zijn super gepimpte electrische TV studio auto centraal staat. Vincent Everts is met de Nissan Leaf (vandaar LeafPlan en samenwerking met Leaseplan) een voorvechter van electrisch rijden.

Hij interviewd vanaf de bijrijders stoel zijn gasten die zelf mogen rijden. Met vandaag (dag na dierendag) als speciale gast. Oprichter van YEL – Vincent van Witteloostuyn.

In een kort – edoch spontaan interview – een gesprek over YEL, de moderne applausmeter, maar ook uitleg over YELTraffic en de samenwerking met Euroforum, een congres organisator waar Evers regelmatig op de b├╝hne staat. Heb ik wel eens eerder in een electrische auto gereden? Het antwood is op minuut 2:50.

De auto is ook recent Alpe-D’Huez op geweest. Is ook gefilmd!

This entry was posted in Blog, Events, Press, Shows, Video. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>