Presentatie YELTraffic tijdens Brabuzz2011 Symposium

Den Bosch, 30 november 2011.

In de schitterende locatie ‘Stedelijk Museum’ te ‘s-Hertogenbosch was de crème de la Crème van het openbaar vervoer bijeen op het Symposium ‘Brabuzz2011′. Georganiseeerd door Reizigers Overleg Brabant (ROB).
Met o.a. sprekers van Connexxion, Veolia, smartphone/webbureau’s  en afgevaardigde van de Provincie Noord-Brabant, met als hoofd thema:  ‘Social Media’ in het Openbaar vervoer. Met o.a. een toelichting op de diverse projecten/pilots en initiatieven die er bij de vervoerders gaande zijn.  Ook YEL oprichter Vincent van Witteloostuyn was een van de sprekers met pilot project voor Arriva: “YELTraffic – Live reizigers feedback vanuit de bus.”
De presentatie is hier te downloaden/bekijken. Net als alle andere presentaties van YEL.

This entry was posted in Blog, Events, YELTraffic. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>