YEL op Mediapark Jaarcongres – donderdag 21 juni 2012

Op 21 juni komt de Nederlandse media-industrie bijeen op het Media Park in Hilversum om zich in één dag te laten bijpraten over nieuwe mediaontwikkelingen. Traditiegetrouw krijgen vijf startende ondernemers tijdens Mediapark Jaarcongres de kans om zich aan het publiek te presenteren. Dit jaar zullen EU1, Flogs, YEL, We Want Cinema en Small Town Heroes in een pitch van twee minuten het publiek proberen te overtuigen van hun business idee.


 

Ralph in Studio 21 met (2 minuten pitch) – via Immovator

De pitch zal worden gedaan door Ralph Edelstein, Chief Marketing Officer van YEL. Founder Vincent van Witteloostuyn is na afloop aanwezig. Via @yeltv of @vincent_yel is hij te benaderen.

YEL, Your Emotions Live, is een gemakkelijk te gebruiken social TV app waarmee je real-time je beoordeling, commentaar of gevoelens over een TV-programma of evenement kunt delen. Je kan op elk moment je mening weergeven, dus geen waardering van het hele programma of event, maar van dat moment. Met YEL kun je via je smartphone live doorgeven aan de programmamakers en aan je vrienden wat je vindt. Noem het een moderne applausmeter. Je kunt ook commentaar toevoegen en je reactie direct naar Twitter en Facebook verzenden.

Alle uitzendingen van TV lab worden ook gemeten met YEL platformYEL is begonnen in het voorjaar van 2011. Sindsdien hebben ze verschillende succesvolle projecten gedaan, o.a. bij Pauw & Witteman, het PvdA lijsttrekkersdebat en NPO’s TV Lab

Zie volledige artikel op http://www.immovator.nl/pitchers-voor-mpjc-bekend

keywords: TVLab, Secondscreen, 2escherm, socialTV, yellen, greenroom, NPO, mpjc, #Mpjc12, studio21, pitch

This entry was posted in 2e Scherm, Blog, Press, SecondScreen, Shows, SocialTV, TVLab. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>