TV Lab 2012


TV Lab HTML5 webappIn augustus een hele week op Nederland 3, gepresenteerd door Eva Jinek, de week van TV Lab. Al weer de 4e editie waarin de kijker kennis maakt met nieuwe televisie formats, ‘verzonnen’ en geproduceerd door de publieke omroepen. Traditioneel bij het begin van het nieuwe televisie seizoen. Dit jaar is de week van TV Lab van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 17 augustus. Tevens de week van SterLab

En helemaal leuk voor jou als kijker: doe live mee via onze  YEL applicatie, die vanaf begin augustus te gebruiken is op je laptop, smartphone of tablet. Je kunt dan met je Facebook account inloggen en direct zien welke vrienden er meekijken en je kunt met je vrienden live chatten, meedoen met vragen van de redactie, en je mening  live delen met elkaar, en natuurlijk op Twitter.
Heb je geen Facebook? Geen punt, met een los e-mail account kun je je ook registeren

Use YEL during TVLab 2012 - the social TV platform - YEL - Your Emotions Live

Een TopYEL - we tonen reacties van de kijkers na afloop op TV in de Greenroom sessies met Eva Jinek en Danny Mekić.

YEL zal in samenwerking met de redactie na elke uitzending kijkers opmerkingen en berichten live op Nederland 3 tonen. Dit heet een TopYEL. Wellicht dat we jouw YEL bericht in de uitzending bespreken. Doe dus mee!

YEL - socialTV - TVLab - We komen even sorry zeggen

De YEL-o-Meter - je kunt onbeperkt stemmen - nu is het leuk, en straks nog leuker, dus druk je extra op groen. Er zijn 16 vrienden van je online, en er kijken ruim 17.000 anderen mee met YEL naar deze uitzending van We Komen Even Sorry Zeggen. En waarderen dit stukje van het programma met een 8,3.

 

Je kunt dan onder andere kijken naar de volgende programma’s (op alfabetische volgorde):

Categories: TVLab, TV-Lab, Ned3, Nederland3, Art Rooijackers, Paul de Leeuw, webcam, Quiz, Cammore, Rick Engelkes, E.V.A., 2eScherm, SocialTV, SecondScreen, WebApp, TopYEL, Greenroom, Yellen, Eva Jinek, Danny Mekić, TV Lab 2012, TVLab2012, meedoen, kijkerspitch, Android, iPhone, Laptop, Notebook, Tablet, interactie

 

This entry was posted in 2e Scherm, Blog, Events, Press, SecondScreen, Shows, SocialTV, TVLab. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>