YELTV – Social TV

YEL - live emotions on the YEL-o-Meter

YEL - live emotions on the YEL-o-Meter

Stel je eens voor dat je live kan zien naar welke televisie programma’s je vrienden kijken

EN wat ze er op dit moment van vinden. En deze informatie is actueel tot op de seconde. Kan dat? Ja met YEL, een smartphone app.

Wat: Een gratis app voor iedereen waarmee je als kijker met je vrienden kunt meedoen en met elkaar je favourite televisie show kunt bekommentariseren. Alsof je weer bij elkaar op de bank zit.

Hoe: Yel is een app waarmee  iedereen kan chatten en meedoen met televisie programma’s. Je kunt direct aan de slag met je facebook account op http://yeltv.com

Waarom: TV kijken is nog steeds eenrichtingverkeer. Communicatie van de zender naar de huiskamer. Met de komst van de tablet/smartphone (‘2e scherm/2nd screen’) worden de rollen deels omgedraaid. Dus Yellen! Dat is fun, je kan meedoen en stemmen zonder SMS-en en bellen.

Wie: YEL is bedacht en ontwikkeld door professionals met achtergrond vanuit GfK  (onderzoek / kijkwaardering) en online gaming.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>